header

header

26 januari 2012

Läsvärt.

Som jag skrev förra veckan så hade jag skickat efter lite böcker från Adlibris. Nu har jag hunnit avverka en av dem och jag kan säga att jag inte blev besviken. Läste Gryningstimmen av Tamara McKinley och det var en helt underbar historia som fick mig att sitta med näsan i boken tills sista ordet var läst.

Om någon är sugen på något lättläst, fängslande och läsvärt tycker jag absolut att man ska läsa den här boken. Det här är vad den handlar om:

"Fleur och Greg Mackenzie tycks ha fått allt och lever ett intensivt storstadsliv i Brisbane. De är unga, vackra och framgångsrika och djupt förälskade. Men Greg, som haft en svår uppväxt, vägrar ge Fleur det barn som hon så hett längtar efter. Efter ett uppslitande gräl lämnar Greg hemmet. Med ens är äktenskapet i gungning och framtiden oviss.

Då får Fleur ett brev med en överraskande nyhet: En okänd faster har avlidit och testamenterat en stor egendom till henne. Den australiska landsbygden, klimatet, människorna och det hårda livet känns till en början främmande för Fleur, men när hon hittar fasterns dagböcker rullas ett dramatiskt och färgstarkt livsöde upp. Ett livsöde som i allra högsta grad berör Fleur. Ett livsöde som förklarar händelser i en gången tid och för alltid kommer att påverka hennes eget liv."

Trevlig läsning!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!