header

header

26 februari 2012

1 år äldre!

Jajamän - i dag så var det min tur att bli väckt med paket på sängen - skönsången slapp jag dock undan ;). Hipp, hipp, hurra! I dag är det min födelsedag och lita på att jag har blivit firad! Fick massa fina presenter av mina nära och kära och fick fira tillsammans med dem - precis det jag önskat mig!

Att fylla år har liksom tappat lite av glansen jämfört med när man var barn. Då var det ju hur stort som helst och det skulle vara inbjudningskort, ballonger och kalas. Men i takt med att åren går och ju äldre man blir så känns det inte lika noga längre det där med ens födelsedag. Missförstå mig rätt, det är fortfarande väldigt roligt att få presenter och bli uppvaktad men det är inte lika viktigt att man blir det längre. Det känns nästan viktigare att uppvakta och gratulera andra. Men jag vill ändå passa på att säga stort TACK för alla fina presenter jag fått och ett stort tack till mor och far för att ni varit här och hjälpt till sen i torsdags!

Fick som sagt den födelsedag jag önskat mig: strålande sol, ingen vårvärme (temperaturen höll sig snällt runt 0 grader) och hade mina nära och kära runt mig - vad mer kan man önska?? En promenad i finvädret hann vi med i morse och sen i eftermiddags, när mamma och pappa tyvärr åkt hem, åkte jag upp till Gyllbergen och firade lite för mig själv i skidspåret :). Alltså, jag förstår inte vad det är men jag blir verkligen LYCKLIG av att komma ut i skogen dagar som denna. Det är kanske lättare att visa än försöka förklara.


En bild säger mer än tusen ord!

Nu ska jag kura upp mig i soffan och njuta av återstoden av dagen och känna tacksamhet över att jag har den bästa och mest underbara familjen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!