header

header

12 februari 2012

Vilken dag!

Uj, uj, uj vilken söndag vi har haft! I bland fattar man inte att man kan ha en sådan tur att få uppleva en dag som denna.

Det har väl knappast undgått någon att det har varit en fantastisk vinterdag ute idag. Tror faktiskt att denna dag tar sig in på en topp 5-lista över underbara dagar i Sverige! Började denna strålande dag med ett träningspass i Bergebo och även i dag blev det ett långpass - även om det inte var tänkt så från början. Börjar bli en trevlig vana :). Sambon och Emma var till en kompis och åkte skoter och fyrhjuling så dom hade kul på sitt håll.

Efter träningen och lite välbehövlig stretching samt påfyllnad av energi i form av lunch så kom jag med ett riktigt bra förslag. Nämligen att sambon skulle träna i Gyllbergen och jag och Emma skulle följa med och mysa där uppe. Han nappade på det, fikat packades och jag ringde en kompis och det visade sig att även hon och hennes familj skulle dit!

Det blev en alldeles underbar dag där uppe. Papporna fick ett träningspass, mammorna fick njuta i solen och barnen lekte och hade kul i snön - precis som det ska vara :) . Emma hade bestämt sig för att INTE åka några skidor när vi kom dit och det var naturligtvis helt ok för vår del. Men när Tilde ville åka en sväng så ändrade hon sig och då var det tur att laggen var med. 2 varv på barnens skidspår blev det och hon försökte sig på en liten runda till men sen tog orken slut. Det var en trött men väldigt nöjd tjej som satte sig i bilen när vi åkte hem. Vad annat kan man vara när man fått åka skoter, fyrhjuling, åkt efter favvo-vovven, lekt med bästa kompisen och åkt skidor :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!