header

header

21 februari 2012

Fettisdagen.

Tisdagen den 21 februari och fettisdagen! Dagen då många smaskar i sig semlor för kung och fosterland. Är inte superförtjust i semlor men måste väl erkänna att en temla slank ner på jobbet i dag och den var god. Det var väl inte världens bästa "mellis" innan man skulle ut på ett löppass men med tanke på hur det gick spelade det ingen större roll :(. Jag hade faktiskt sett fram emot att springa i dag men det gick verkligen skitdåligt! Med rejäl motvind, ont i ett ben och urkass form så försvann glädjen att springa bort med vinden. Men med rejäl stretching och nya löpskor så ska förhoppningsvis det onda i benet försvinna (hoppas jag).

Massa semlor konsumeras i dag!

Efter att jag hämtat Emma på dagis åkte vi till Ica Maxi och väljde och vrakade bland årets böcker på bokrean som börjar i morgon. Fick hem en lapp i lådan i går där det stod att jag fått en VIP-inbjudan att komma och botanisera bland böckerna redan i dag. Vi hittade böcker, mest till Emma, som vi fyllde vår kasse med. Vi fick inte ta med oss böckerna hem i dag utan komma och hämta dem tidigast i morgon då bokrean börjar på riktigt.

Väl hemma så lyckades jag locka den lilla att vara ute med lite mellis på farstukvisten. Sen hade jag sådan tur att det var kompisar ute som hon kunde leka med så även jag fick vara ute. Det börjar ju så smått närma sig våren med allt vad det innebär. Jag försöker att förbereda mig på att snön och vintern kommer att försvinna och tränga undan de jobbiga känslor som alltid kommer när våren närmar sig. Jag tycker verkligen inte om våren och brukar alltid få en down-period när den börjar göra sitt antågande. Ska som sagt försöka att mentalt förbereda mig för att må bättre den här våren men det är som sagt inte helt lätt.

Nu ska jag be en stilla bön för att jag får sova riktigt gott i natt och slippa flera nätter med dålig sömn som jag haft den sista månaden.

Go kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!