header

header

17 februari 2012

Förmiddag på sjön!

Strålande vinterväder mötte oss i morse när vi klev upp. Jag var genast på och ville hitta på något ute. Kan meddela att min iver inte möttes av någon vidare entusiasm från den lilla här hemma. Inte ville hon åka till Bergebo, inte ville hon åka pulka, inte ville hon åka skridskor, nej inget jag föreslog dög. Kan meddela att jag surnade till lite och enväldigt bestämde att vi skulle åka ut på sjön och åka skridskor!

Packade ryggsäcken med fika och diverse saker i bilen och satte sen kurs mot Ornässtugan. Väl framme var det inte många själar ute och vi fick nyplogad bana att åka på. Hade tagit med vagnen och med hjälp av den tog vi oss ut på isen. Efter ett tag ville Emma åka själv och tro det eller ej: hon hittade balansen och kunde faktiskt åka/ta sig fram själv. När hon blev trött fick hon vila i vagnen och jag körde på lite, när hon ville åka stannade jag och lät henne åka och så där höll vi på ett tag.

Till slut tyckte hon att det var dags för fika och då vände vi ekipaget mot Ornässtugan igen. När vi kom fram dit hade vi sådan tur att grannarna också var där! Emma (och även jag) blev supernöjda över att även få kompisar att umgås med denna underbara dag! Efter fikat blev det lite mera skridskor och sen var det tyvärr lunchdags och dags att åka hem (jag hade utan problem kunnat stanna där ute hela dagen!).




Fler sådana här dagar tack!

Nu sitter jag och inväntar sambons hemkomst så jag kan få mig ett träningspass i skidspåret. Är egentligen skittrött men av döma av väderprognosen är det nog bäst att passa på - det kan mycket väl vara vinterns sista fina dag i dag.........

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!