header

header

27 november 2012

Lätt att fotografera?

I dag på lunchen plingade det till i mobilen och en kompis undrade om jag och Emma hade lust att komma över på fika. Det tackade vi inte nej till. Och extra kul var det också att min vän undrade om jag ville ta med kameran och fota hennes söta lilla tjej. Inte heller det tackade jag nej till, så även kameran fick följa med :).

Det var årets julkort som jag fick den äran att fotografera och även om föremålet för bilden var glad och nöjd så kunde jag konstatera att det inte är lätt att fotografera barn. Man har ju oftast en bild i huvudet hur man vill att det färdiga resultatet ska bli men den bilden var bara att glömma. Det var bara att fota och hoppas på det bästa. Hade i alla fall världens sötaste motiv så det var många bilder som blev bra :).
 Fotomodellen var inte helt inne på mammans och fotografens linje 
- att sitta stilla och fotas med tomten
Med ett så sött motiv kan bilderna inte bli annat än bra.

Annars har det varit en dag som kommit och gått i ett rasande tempo. Har inte hunnit med så mycket mer än att jobba, lämna & hämta på dagis, fotografera, träna och mysa med Emma så klart. Nu har jag krupit upp i tv-soffan och ska andas lite innan det blir sängen. 

Till sist måste jag bara visa ett tackkort som vi fick häromdagen. Det var från våra vänner som hade sin bröllopsfest i somras och som jag fotograferade innan festen. Måste erkänna att jag faktiskt kände mig lite stolt när jag såg kortet - tänk att det är jag som tagit korten! Kul!

Trevlig tisdag kväll!


9 kommentarer:

  1. Du är verkligen superduktig på att fota!! Och så verkar det så roligt att ha ett intresse som man brinner för! Fortsätt inspirera! :) Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kul att du gillar mina kort och roligt att jag kan inspirera, tack snälla!

      Det är kul att ha ett sådant intresse, man önskar bara att man hade mera tid :).

      Kram

      Radera
  2. Svar
    1. Ja, våra vänner har en väldigt gullig dotter!!

      Kram

      Radera
  3. Ah, vilka bilder!!! Du är fenomenal.

    Kram!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla Lotta! (& det samma säger jag om dig och dina bilder)

      Kram!

      Radera
  4. Ja du är en riktigt duktig fotograf! Och vilken guding du fick äran att fota :), det blir säkert många fina bilder att välja bland.
    Hoppas du får en fin onsdag! Kram Jennifer

    SvaraRadera
    Svar
    1. Goding skulle det ju stå och inte guding :).

      Radera
    2. Tack snälla Jennifer! Ja, hon är en riktigt litet charmtroll. Och det roliga är att Emma tycker så mycket om henne och är snäll och go mot henne :).

      Hoppas du med får en fin onsdag och att du mår bättre i dag!

      Kram

      Radera

Tack för du lämnar några ord hos mig!