header

header

13 november 2012

Mamma-mys

Tänk vad härligt det är att ha sin mamma här! Som jag nämnde i går så hämtade jag min mamma på busstationen i går kväll och hon ska vara här i några dagar. Är så glad för detta!!!

Vad man tar mycket saker för givet här i livet. Man tänker liksom inte på hur bra man har det när man är mitt uppe i det eller har det nära sig. En sak som är riktigt kännbar för oss är att vi inte har våra föräldrar här i närheten. Jag önskar verkligen att man kunde ha det där vardagliga som att bara titta in till mamma på lite fika om man kände för det. Ska man göra något sådant spontant nu är det först en bilresa på en si så där 3 timmar och då är det risk att fikasuget har gått över. Önskar även att Emma kunde få ha det där vardagliga som att springa över till mormor/farmor för att hälsa på. Nej, det är inte helt lätt att bo långt från sina föräldrar.

Nu är ju som sagt min mamma här och det är helt underbart! I dag ville Emma vara hemma från dagis med mormor och givetvis fick hon det. När jag kom hem möttes jag av doften av mat när jag klev innanför dörren. Tänk lyckan över att få äta nylagad mat och slippa matlåda/knäckebröd till lunch. Efter maten kunde jag sticka ut på ett träningspass. Föreställ er lyckan att få åka rullskidor i dagsljus - fantastiskt skulle jag säga att det var.

I kväll satt vi och mös framför tv:n mamma och jag, bara vi två (Emma sov och sambon är ute och reser). Det var länge sen vi satt så, bara mamma och jag. När vi träffas behöver vi inte prata hela tiden, vi kan sitta helt tysta och vara nöjda med det, vi trivs med att bara vara tillsammans. Precis så hoppas jag att även Emma ska känna med mig så att vi också kan ha mamma-mys.


Nu är det dags att stänga ner datorn för i dag men först måste jag nog titta lite på de dramatiska vändningarna som var på Hem till gården i dag :).

Önskar alla en fortsatt bra vecka!

2 kommentarer:

  1. Härligt med mamma-mys!
    Och gud så härligt att få komma hem och nylagad mat :). Hoppas ni får en fortsatt bra vecka! Kram Jennifer

    SvaraRadera
    Svar
    1. Du kan lita på att jag njuter av att ha mamma här :).

      Ha en fortsatt bra vecka du med!

      Kram Carina

      Radera

Tack för du lämnar några ord hos mig!