header

header

29 november 2012

Ser stjärnor.

1:a advent på söndag och i dag kunde jag inte hålla mig längre. I dag efter att huset städats till tonerna av Frank Sinatras ljuva stämma så åkte adventsljusstakar och stjärnor fram (är inte klar med allt ännu, tar resten en annan dag). Älskar det mysiga ljuset som sprids av dessa ljuskällor och trivseln de ger. Själva julstämningen är dock så långt borta som den kan vara. Det är likadant varje år och jag oroar mig lika mycket varje år. Jag hoppas dock att den ska komma så småningom. Det brukar den göra, till slut.



I morgon är vi lediga igen, Emma och jag. I morgon ska vi ta sovmorgon - det har vi bestämt och jag tror vi behöver det lika mycket båda två. Energi behöver laddas upp, den är lika med noll just nu. Det märks på det mesta just nu: att jag knappt kommer ur sängen när klockan ringer, att kroppen känns tung, träningen flyter inte på, huvudet är inte med, stjärnor dansar framför ögonen. Ja, det är nog dags att dra i handbromsen och ta det lite lugnt.

Trevlig torsdagkväll!

4 kommentarer:

  1. Så fint du pyntat. Det är ju så mysigt med lite extra mysbelysning nu i mörkret.

    Ja Carina, det låter verkligen som du behöver dra i handbromsen och ta det lugnt nu! Jag hoppas att ni får en lång, härlig sovmorgon imorgon och att ni får en riktigt lugn och skön fredag och helg så att du kan fylla på med energi.

    Kram Jennifer

    SvaraRadera
    Svar
    1. Mysbelysning är aldrig fel :).

      Fredagen har börjat bra och jag hoppas den fortsätter lika. Här ska tankas energi! Hoppas du får en bra fredag i stugan!

      Kram Carina

      Radera
  2. Jag har just hängt upp tre stjärnorn och tycker precis som du att de sprider sånt fint ljus. Nu ska jag fixa mossa också! Älskar Sinatra ;) Fint att dela det med dig.

    Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja stjärnor sprider underbart ljus! Sinatra och stjärnor - kul att du också gillar det! och kul att vi kan dela det.

      Önskar dig en fin fredag Lotta!

      Kram Carina

      Radera

Tack för du lämnar några ord hos mig!