header

header

17 augusti 2014

Är den över nu??

Tjocktröja, långbrallor och strumpor på och en tendens till motvilja att gå ut då termometern visar +14 grader och det blåser. Sommaren har abrupt lämnat oss och verkar vara över för den här gången. Vindarna är kallare och luften klarare. Hösten har gjort första försöket att axla manteln och ta över. Och det är nog läge att tro att sista badet utomhus är gjort för det här året. Det är nog så att sommaren är över nu.

Och egentligen kunde den inte gjort sin sorti mera lämpligt än nu. För i dag är sista sommarlovsdagen för Emma. I morgon är det fritids och på onsdag första dagen i skolan. Och för mig är det dags att börja arbeta på riktigt i morgon. No more ledighet på ett tag framöver. Lite surt känns det allt men det är inte så mycket att göra åt det. Det är som det är och det gäller att göra det bästa av situationen.

En ganska lugn söndag har det varit hittills för min del. Lite småfix i morse följt av ett träningspass på racern. Bildredigering från gårdagens fotografering och lite rensning i trädgården. Och nu börjar jag minsann känna mig småförkyld så vi får väl se hur detta utvecklar sig. Förhoppningsvis är det bara tillfälligt och går över snabbt med vila och sömn.


2 fantastiska kvinnor vi fotograferade på kursen jag var på.
(originalen är svartvita - bara så ni vet)

Nu börjar magen kurra och göra mig påmind om att det är hög tid att ta tag i kvällsmaten.

Ha det gött!

2 kommentarer:

 1. Även här öser regnet ner idag. Non stop. Och nog känns det som riktigt höstrusk alltid. Men jag tror trots allt att det finns lite sköna sensommardagar kvar att njuta av när regnet väl har dragit vidare. Högsommarvärmen är nog förbi men lite mer sommar med dagar med 20 graders känsla hoppas jag på. Åtminstone här nere i södern. Och sedan får vi hoppas på en riktigt vacker och fin höst. en av d där färgsprakande. :)

  Även här är det skolstart imorgon. Oj, vad fort det gick! Det känns som det var igår vi stod där på Ullevi och njöt av Håkan Hellström och firade sommarlovets start. Men en fin sommar har det allt varit. Riktigt fin.

  Som alltid fantastiskt vackra foton Carina.♥

  Ta hand om dig!

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Blir som alltid så glad över dina ord! Tack <3 Jag hoppas också på fina sensommardagar och en vacker höst - älskar hösten.

   Så fantastiskt att du var på Ullevi och såg Håkan Hellström. Där hade jag gärna varit.

   Ta hand om dig du med! Kram Carina

   Radera

Tack för du lämnar några ord hos mig!