header

header

21 augusti 2014

Att kunna visa familjebilder.

Första jobbveckan efter semestern är över och jag är i kapp på jobbet!! Tjohoo!! Så gött. Så nu tar jag helg med gott samvete. Har en spännande grej inplanerad denna helg. Något som involverar en kamera, mystik i skogen, Emma, mig själv och en kompis. Och hör och häpna - jag ska inte stå bakom kameran den här gången - kan bli spännande det här ;).

Levererade bilderna från förra helgen och fick mycket positiv respons. Blev väldigt glad över detta. Och nästan lite generad. Har aldrig varit och är fortfarande inte helt bra på att ta emot beröm. Men det värmde att de blev så nöjda med sina bilder. Tack snälla familjen Stark för att jag fick fotografera er! Och jag får visa bilderna så naturligtvis gör jag det här (& som vanligt är det svartvitt & inte sepia som gäller...). 


Nu är det dags att skynda till affären och handla innan det är dags att hämta Emma, invänta besök och vara barnvakt. Har en känsla av att eftermiddagen kommer gå i ett huj :).

Ha en bra dag!

2 kommentarer:

  1. Vänj dig vid beröm Carina!!! Du är en konstnär! Du kommer få så mycket beröm för dina bilder genom livet, det är jag säker på! Har redan vänner som frågat efter kontaktuppgifter :-)

    Återigen stort tack

    Många varma kramar
    fam Stark

    SvaraRadera

Tack för du lämnar några ord hos mig!