header

header

26 augusti 2014

Nu har jag bestämt mig!

Har länge, länge gått runt och funderat. Funderat på om jag skulle våga. Om jag skulle uppfattas som kaxig, tro att jag är något. Att folk skulle tänka men herregud, nu har det väl ändå stigit henne åt huvudet. För det är inte så jag vill uppfattas. Absolut inte! Men nu har jag bestämt mig! Nu tänker jag göra det. Bara för min egen skull och sen får var och en tycka vad dom vill.

Och vad är det då som är så skrämmande? Ska jag byta jobb? Flytta? Klippa av mig håret? Nej, riktigt så allvarligt är det inte :). Nej, det jag funderat på en längre tid är om jag ska skaffa mig en egen hemsida. Jepp, det var inte allvarligare än så. Men jag är ju så där,  eller har i alla fall varit, oroat mig för vad andra ska tycka. Men nu struntar jag i det och gör det här för min skull och för att jag tycker det är roligt. Och om sedan andra tycker om mina bilder är det bara en stor bonus.

Så det är detta jag pysslar med när jag hinner. Började redan i somras men har inte hunnit med så mycket. Men nu när hösten är i antågande finns det plötsligt mer lust att vara inne och fixa. Så en dag, förhoppningsvis inte allt för långt bort, så kommer en länk till min egna hemsida att finnas här på bloggen.


Nu ska det hinnas med en sväng till affären innan det är dags att hämta Emma från skolan. Lite rekvisita ska införskaffas till en kommande fotografering - längtar!! Ska även fundera lite på om jag är förkyld eller inte. Det kanske kan bli träning i kväll.

Ha en bra tisdag!
Kram Carina.

2 kommentarer:

 1. Men åh vad roligt Carina, heja dig! Bra att du valde att göra det, det är klart att man ska få göra saker man vill utan att behöva tänka på vad andra ska tycka. Man ska ju följa sitt hjärta. Och du är ju en superfotograf så det är klart att du ska ha en egen hemsida! Blir spännande att se den sedan :).
  Kram Jennifer

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh va snäll du är! Stort tack!! Ibland ska man bara göra saker för att man vill och strunta i om någon kan tänkas tycka si eller så :)

   Hoppas det går framåt m ert kök. Ska bli så roligt att få se det när det blir klart. Är säker på att det kommer bli kanonfint!

   Ha en fin kväll!! Kram Carina

   Radera

Tack för du lämnar några ord hos mig!