header

header

19 augusti 2014

I morgon är det dags!

Redan 7 år och skolstart i morgon. Helt galet. I morgon börjar Emma första klass och jag kan för mitt liv inte begripa hur det kan ha gått så fort. Vår lilla tjej ska ska in i skolvärlden - på riktigt. Hon tycker det ska bli spännande och jag håller tummarna för att hon ska tycka att det är roligt att gå i skolan. Älskade lilla stora tjej. I morgon är det dags för din första skoldag <3.

Andra jobbdagen för veckan har avklarats och jag börjar komma ikapp allt jag ligger efter från semestern - skönt är bara förnamnet. I morgon tar jag dock en liten paus från jobbet då jag tänkte följa med Emma till skolan. Skönt med lite mjukstart även för mig.

Denna dag i övrigt då. Tja, sista redigeringen av bilderna från helgen är gjord så snart kan bilderna levereras. Ett löppass på  hyfsat pigga ben i regnet har hunnits med. Och så har jag och Emma kört stora rensningen i hennes rum. OMG vad grejer vi slängt. Hon har en förmåga att samla på sig den lilla. Många kassar var det som slängdes och det är så skönt. Tror hon var lite peppad då hon vill göra om i sitt rum. Jag har dock sagt att det inte kommer göras något förrän hon rensat så nu får nog mamman snart leva upp till sitt löfte :).

Dröm sött min ängel, i morgon är det dags för en milstolpe i ditt liv <3.

Nu ska här slappas lite framför tv:n innan det är dags för sängen.

Ha en fin kväll!

1 kommentar:

  1. Visst är det otroligt hur fort det går!? Jag håller tummarna för din dotter! Stora kramar och varma tankar till dig Carina!

    SvaraRadera

Tack för du lämnar några ord hos mig!