header

header

12 augusti 2014

Att ha knäckt koden.

Många timmar har av naturliga skäl tillbringats i poolen den gånga veckan. Och särskilt i dag då temperaturen visade + 28 grader redan vid 06.30 i morse för att sedan krypa upp till +38!!!!!! under dagen. Gaaalet varmt. 

Emma älskar att bada och har gjort det mest hela tiden. Simningen funkar utmärkt och långa längder har avverkats. Hon är även mycket under ytan och totalt orädd. I dag övade hon på att dyka från kanten envist och enträget och vips så satt även det :). Måste erkänna att jag blev grymt imponerad av vår lilla tjej. 

Och när Emma klarade detta kunde ju inte jag vara sämre. Under flera år har jag inte klarat att dyka ner i vattnet från en kant pga panikkänslor (vilket jag klarat utan problem tidigare). Men i dag blev jag irriterad på mig själv och gav mig den på att det skulle gå. Och visst, med lite j-vlar anamma så dök även jag från kanten. 

Har inte bara övat på att dyka denna tisdag. Nej, tidigt i morse blev det ett löppass och i eftermiddags ett styrkepass. Lyxigt det där att ha möjligheten att träna flera gånger om dagen. Och det är nog tur med tanke på all god mat som serveras ;). 

Dags att försöka få den lilla att komma till ro så hon orkar med ännu en dag fylld med sol och bad!


Syns inte här men det är väldigt brant ner...

Bilder från morgonens löprunda. 

Trevlig kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!