header

header

15 augusti 2014

Fredag & vardagen är tillbaka igen.

Efter en lååång resa kom vi då äntligen hem i går.  En väldigt skön känsla att öppna dörren och kliva in i hallen. Hemma - åh så härligt! Eftersom det var ganska sent när vi kom hem så hanns det bara med att packa upp och tvätta några maskiner innan det var dags att försöka sova.

Detta då det var hög tid att återvända till jobbet idag. Ja, i dag var sommarsemestern för 2014 officiellt över. Lite tråkigt måste jag erkänna att jag tycker att det är. Men det känns ändå ganska ok då vi har en fantastisk sommar att se tillbaka på :). Har många bilder och minnen att plocka fram om det skulle kännas tungt framöver och det känns väldigt bra.

Har inte bara jobbat i dag utan även hunnit med att träna och att redigera bilder. Som jag har längtat. Under min uppväxt uttryckte jag mig genom att teckna i blyerts. Av olika anledningar genom åren (vet inte riktigt vilka) har jag inte fortsatt att rita. Detta har jag saknat men numera får mina bilder representera mitt sätt att uttrycka mig och det känns bra.

Har ju tidigare bara visat mobilbilder från Rhodos men riktiga kameran var med och nu kan jag äntligen visa några av dem.

I morgon är det dags att ladda batterierna och göra rent optiken igen. Då ska jag nämligen fotografera mina första dopbilder. Lite pirrigt men ska bli roligt. Håller tummarna för att allt ska gå bra.

Ha en bra fredagkväll!

1 kommentar:

  1. Vilka HÄRLIGA bilder :) får mig att sakna sommaren, hösten kom chockartat fort här i Göteborg :(

    Ny post ute...Heta höstnyheter från Hm Home :)

    Ha en kanonvecka

    LOVE Maria at inredningsvis - Swedish decor, food, and fashion

    SvaraRadera

Tack för du lämnar några ord hos mig!