header

header

6 oktober 2014

En kväll förra veckan...

... när hösten visade sig från sin bästa sida. I ett fantastiskt motljus och underbar skog. Då hade jag lyckan att få fotografera bästa familjen Östberg :). Och även om det blev lite stressigt med tiden då solen höll på att gå ned så fick vi många fina bilder. Och jag är än en gång så himla tacksam över att människor vill fotograferas av mig. Ett stort TACK från mig till er!









Annars är det ju som bekant måndag och ny vecka igen. En måndag som för min del har innehållit jobb, hämta efter skolan, dammsuga och plocka och så har jag faktiskt tränat. Men oj vilket motstånd det var innan jag kom ut. Kollade ut genom fönstret och tänkte: blåser det inte lite väl mycket? Jo, det gör det. Ok, då struntar jag i det. Hade faktiskt ställt in mig på att skippa träningen men tänkte till ytterligare en gång: Skulle det inte bli regn i morgon och några dagar framöver? Jo, det ska det. Men då så, ge dig ut! Och det gjorde jag och fick till ett riktigt bra pass på rullskidorna.

Det går grymt bra nu när jag har fått nya spetsar på stavarna och äntligen har fäste. Men det är lite farligt också. Är ju van att ta i ganska mycket då jag åkt med katastrofalt slöa spetsar och när jag nu fortfarande tar i lika mycket så spänner och stramar det oroväckande i ryggen (sist jag fick nya spetsar så resulterade det i ett saftigt ryggskott....). Så det gäller att tänka till och försöka lugna ner sig lite :).

I kväll väntar middag med fina vänner. Något jag ser fram emot väldigt mycket. Vi får väl se om kameran får stanna hemma eller följa med.

Ha en fortsatt fin måndag!

4 kommentarer:

  1. Fantastiskt fina bilder Carina och vilket ljus. :)

    Sköt om dig!

    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla! Ja, ljuset om höstkvällarna är bedövande vackert :).

      Sköt om dig med! Kram

      Radera
  2. Tack!! Du gör bilderna magiska!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh tack!! Men det är inte svårt att ta fina bilder när man har fina motiv framför sig <3.

      Tusen tack än en gång! Kram

      Radera

Tack för du lämnar några ord hos mig!