header

header

7 oktober 2014

Nu är det nära...

Berättade ju för ett tag sen att jag hade bestämt mig för att göra en egen hemsida. Och det har jag hållit på med så fort jag haft en ledig stund över. Trodde nog att det skulle gått lite fortare men det har tagit sin lilla tid. Att få layouten som man vill. Texter att bli rätt. Bilder likaså. Men nu är det nära. Ska bara försöka få till en bild på mig själv (usch & fy) och sen ska det nog vara klart tror jag :).

Bjuder på en bild som kanske lyser upp höstmörkret lite.

Annars har det varit en riktigt ruggig tisdag. Inte många stunder har spenderats utomhus och jag kan säga att jag är så nöjd med att jag tog mig ut och tränade i går. För i dag vill jag då rakt inte vara ute och frysa. Men jag får nog lov att bylta på mig varma kläder i alla fall och sticka ut nosen. Liten har deklarerat att hon vill vara med på skidträningen som drar i gång i kväll. Och eftersom jag vill att hon ska röra på sig är det bara att ge sig ut :).

Kameran fick stanna hemma igårkväll då jag var på tjejmiddag. Glömde helt enkelt bort att ta med den. Och det var lite synd för jag hade gärna visat den fina dukningen och den supergoda maten vi fick. Men allt behöver ju inte nödvändigtvis fångas på bild hela tiden. I bland är det bra att bara vara och spara sina minnen i den egna minnesbanken.

Nu är det hög tid att ordna lite mat om det vi ska hinna med träningen sen.

Ha en fin kväll i rusket!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!