header

header

3 oktober 2014

Nu börjas det...

Ja, då var det fredag och dags för disco-premiär för Emma. Oj, så hon har väntat på att det skulle bli fredagkväll och disco-dags. Nya kläderna åkte på i ett huj, håret fixades och naglarna lackades. Nöjd med resultatet hoppade hon framför spegeln i hallen och sjöng: "jag ska gå på disco, jag ska gå på disco". Man kan inte annat än bli glad och smittas av hennes glädje :)

Redo för disco!!

Vi skjutsade henne dit och jag fick följa med in och betala entrén - det var lite läskigt. Men sen så, då kom klasskompisar och visade vart jackan skulle hängas och sen var det tack å hej morsan. Hon ville vara kvar till slutet så 20.30 ska hon hämtas om ingen ringer innan. Känns bra och roligt att hon vill gå iväg på sådana saker själv. Och jag antar att det här bara är starten. Nu börjas det.

Fredag som sagt och en ledig dag för mig. Städat har jag gjort, tränat, tvättat - tvättmaskinen gav upp (tur att det finns snälla grannar) och så har Emma och jag fotograferat. Så himla kul att hon visar intresse och då fick mamman snällt ställa upp som modell. Ja, vi ska ju fotograferas i morgon då en kompis behöver modeller. Vi får väl se hur det går. Ja, Emmas insats oroar mig inte det minsta. Det är väl min egen jag är mer bekymrad över......

Liten tjej med stor gitarr. 
Får väl se om hon kan bräcka mammans "Lilla Snigel" framöver....


Ha en trevlig kväll!

1 kommentar:

  1. Liten blir stor och allt är precis som det ska vara. Underbart! Ha det gott!

    SvaraRadera

Tack för du lämnar några ord hos mig!