header

header

29 oktober 2014

Sköna dagar!

Åh vad vi har det bra här hos mor och far!! Vi är mest och tar det lugnt men lite hittar vi på emellanåt oxå. Tränat har jag gjort. I går ett bra löppass som råkade gå lite väl fort.... Och i dag ett långpass på rullisarna.

Fullkomligt ÄLSKAR att träna på hösten. 

Vi har varit till lekparken där det har gungats och härjats men framför allt klättrats och åkts brandstång. Emma har bjudit på både förrätt och efterrätt. 

Mycket god förrätt. 


Och lika god efterrätt :). 

Och två turer in till Värmlands residensstad har det blivit. Det kan lätt bli så när undertecknad hittat något som hon kanske ska köpa men inte kan bestämma sig.... Tur då att hon har världens bästa föräldrar <3. 

Och så har jag hunnit med en fototur. I morse åkte jag och pappa till skogen och fotade. Behövde komplettera några bilder jag glömde ta vid en fotografering för ett tag sen. Och så hade jag ju kommit på en bild jag bara var tvungen att ta samt ett ställe jag passerade på gårdagens löptur som jag ville föreviga. 

Skogen -I love you!

I morgon bär det tillbaka till Dalarna igen. Lite småtrist men vi kommer ju snart tillbaka :). Nu ska jag passa på att njuta av sista kvällen här i mitt Värmland!

Ha en fin kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!