header

header

25 oktober 2014

Överraskningslördag!

Den här lördagen startade inte som lördagar brukar här hemma. Nej, det har varit smussel och hemlighetsmakeri en längre tid och väldigt svårt för undertecknad att hålla tyst. Föremålet för smusslet har varit M. Det är hans bröder och vänner som har planerat en försenad svensexa för honom och i morse var det dags.

Jag har varit involverad i själva smusslet och hade bland annat fått i uppdrag att fixa en kasse med kläder till honom för diverse aktiviteter han skulle göra i dag. Plocka ihop kläderna var inte särskilt svårt men att få dem ur huset utan att han märkte något - ja det var marigare. Lyckades till slut smyga över till grannen i går kväll med kassen. Kände mig som en tjuv i natten.

I morse var det som sagt dags och han blev minst sagt förvånad och överraskad. Inte varje dag ens bröder och vänner sitter inne hos grannen när man kommer för att hjälpa till :). Så i dag kamperar Emma och jag själva men det gör absolut inget. M är väl värd den här heldagen med sina vänner och jag tror det här är precis vad han behöver.

Emma och jag då. Ja, vi for tillsammans med farmor på ridningen. Himla tur att hon var med för mitt försök att hjälpa till inne i stallet resulterade i en täppt näsa och kilande ögon så det var bara att gå ut :(. Tycker det är så himla trist - skulle mer än gärna vara med och fixa med hästarna. Hemma igen körde jag ett rejält styrkepass och farmor underhöll Emma. Sen var det dags att skjutsa farmor till tåget. När vi kom hem var det lunchdags och sen har det rullat på: huset har dammsugits, tvätt har tvättats och strukits och lördagsgodis har ätits (smakade sådär). Och minsann, när jag satte mig vid datorn för att redigera lite då tittade solen fram!! Helt underbart!! Var tvungen ut med kameran och föreviga detta.





Eftermiddagen och kvällen ska vi tillbringa med andra vänner som också är gräsänkor denna lördag. En lördag som började med en riktig överraskning!

En bild från en fotografering i sensommars har äntligen blivit redigerad. 

Ha en fortsatt bra helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!