header

header

4 oktober 2014

Fullspäckad lördag!

Oh my, vilken lördag det har varit. Jag överdriver inte när jag säger att det inte varit en lugn stund från det jag slog upp ögonen i morse tills jag satte mig i soffan nu i kväll. Men i morgon  har jag lovat mig själv att då blir det en lugn dag :).

Allt började som sagt i morse. Tryckte i mig lite frukost innan jag stack ut på rullskidorna 07.15. Nya stavspetsar och det blev riktigt roligt. Sen snabbt duscha och byta om och ut till stallet. Emma rider ju på lördagar och i dag skulle M cykla så då fick jag rycka in. När ridningen var slut var det hem och ta hand om DEN högen med tvätt och fixa lunch. Sen hann jag faktiskt titta lite på reprisen av Idol innan jag fixade matsäck och vi, jag och Emma packade in oss i bilen för dagens uppdrag.

Fotografering i Grängesberg stod på schemat och jösses vilken häftig miljö!! Hade lätt kunnat gå där i flera timmar men nu hade vi ju specifika bilder på en specifik plats att ta. Efter mycket letande efter denna plats - inte helt lätt att hitta i en skog man inte känner till - fick jag tag på en arbetskamrat som kom och visade oss platsen. Vi hann precis ta korten innan det blev för mörkt. Så nu är "modell"-debuten avklarad för min del :). Ska bli spännande att se resultatet.




Hemma igen väntade vänner som ätit middag här (vi kom aningens för sent och missade sällskap vid maten). Alltid trevligt att tjöta lite med vänner. Och nu har jag som sagt placerat mig i soffan men ska snart gå och lägga mig och läsa min bok. Den är inne i det avgörande skedet och jag bara måste veta hur det ska gå.

Ha en fortsatt bra helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!