header

header

24 oktober 2014

Två månader kvar....

.... till självaste julafton är det visst i dag!! What!?! Hur gick det till?? Tiden flyger verkligen fram och det kommer bara säga svisch så sitter vi där och myser med våra kära och njuter av juleljusen som glimmar. Men jag hoppas hinna med fler mysiga höstdagar innan kung Bore och hans entuorage gör intåg och förvandlar vår värld till gnistrande och vintervacker.

Denna fredag har det varit full fart. Efter att ha skjutsat Emma till skolan - dagen till ära var hon världens sötaste häxa - så drog jag till skogs för ett distanspass i löpning. Lite småont här och där men det struntade jag i och förutom en halk-vurpa och väldigt många nedtrappningar i blöthål med väldigt kallt vatten så gick det väl ok. Trots duggregn och snålblåst var det skönt att vara ute i den friska luften.

Ja, här i skogen trivs jag som ni vet :).

När jag var färdigtränad drog jag och svärmor på shoppingrunda. Fler julklappar inhandlades - ja, jag vet jag är ute i väldigt god tid - men det känns skönt att vara på g med klapparna. Lunch åts ute tillsammans med M. Och när Emma skulle hämtas hade jag sådan tur att svärmor åkte och hämtade henne och även for till bibblan och lämnade tillbaka böcker.  Och jag passade på att slappa lite och kolla på Hem till gården - ja, jag är fortfarande fast och missar inte gärna något avsnitt :).

Kvällen blir lugn här hemma. Vi är alla trötta efter veckan som gått så håller vi oss vakna tills Idol är slut så är det inte dåligt. Nu ska jag ta en allvarlig funderare om det ska bli glass till fredagsmys eller inte ;)

Trevlig kväll & helg!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!