header

header

30 januari 2016

Det där med att unna sig saker.....

Att jag tycker om väskor och skor har nog inte undgått någon i min närhet ;). Och kunde jag skulle jag ha onödigt många väskor och byta var och varannan dag. Skoja bara, det skulle nog ta udden av det hela om man kunde välja och vraka hur man ville. Men en sak drömmer jag om och har gjort det länge. Att ha en viss väska i min samling.

Och för drygt ett år sen bestämde jag mig. Här skulle sparas så att den dag jag fyllde år nu 2016 - ja då skulle jag unna mig den där väskan. Och jag har sparat och sparat och sparat, just för att kunna slå slag i saken nu framöver. Men, när jag väl började tänka efter. Vad händer?? Jo, jag snålade ur kan meddelas. Var det inte lite väl onödigt att lägga så mycket pengar på en väska??? Och vet ni, jag kom fram till just det, så den där drömväskan, ja den får nog vänta ett tag till. Men i stället valde jag att köpa något annat till mig själv i stället. Något annat som jag också har velat ha länge, länge. Det är ju det där med att unna sig saker :).


Vad är det som hänt med vintern förresten?? Gårdagens (& även dagens) stormiga väder, regn och plusgrader kan ju få vem som helst att börja gråta. För inte är det roligt när det enda som återstår av snön är tappra små högar som kämpar emot in i det sista. Gräsmattorna ligger gröna, vårfåglarna kvittrar och några termobyxor behövs det då rakt inte. Nej, det är bara att konstatera att världen är upp och ner och samtidigt be till högre makter att vi får en riktig vinter tillbaka. Januari är ju snart slut men än återstår två vintermånader.

Hoppas ni har en bra lördag!
kram Carina.

1 kommentar:

  1. Tänk vad spännande det är med drömmar och hur de kan förändras över tid. Att väskan som du sparat till under en längre tid med ens kunde få vänta ett tag till. Kanske är det så att det ibland är tur att vi inte kan köpa allt vi skulle vilja ha. Att saker och ting får mogna och hinnas funderas över en gång till. Och vad bra att du köpte något annat som du också har önskat länge. Härligt! Fast nu blir jag ju nyfiken på vad det var som du köpte? ;)

    Här nere i södern är vi ju vana vid att vintern kan vara både mild och kort men uppe hos er brukar den ju vara lite längre än januari. Jag håller tummarna för att det blir mer av det vita vackra täcket snart igen. :)

    Ta hand om dig kära Carina och ha en fortsatt fin helg.♥

    Kram Lotta

    SvaraRadera

Tack för du lämnar några ord hos mig!