header

header

9 januari 2016

Så himla trivsamt!

Sitter (som vanligt nu för tiden) i långfillingarna och försöker tina upp mina stelfrusna tår. Att det var minus 16 grader hindrade oss inte från att rota fram våra skridskor och ta premiärturen i eftermiddags.

Det var ju så himla fint väder ute så när damerna hade avverkat näst sista etappen på Touren svidade vi om och åkte till Ornässtugan. Ute på sjön där var det makalöst fin is och en plogad bana. Jag hade tänkt att vi skulle åka lite fram och tillbaka men junior var inte inne på samma linje. Fanns det en rundbana skulle hon åka - just det, runt.

Och det gjorde mig absolut inget. Det var hur roligt som helst och så himla trivsamt. Ett litet minus var bra att efter en ganska kort stund kände jag inte mina tår längre. Men det var bara att bita ihop och fokusera på hur roligt vi faktiskt hade. Och ljuset, jag säger bara ljuset!! Oj, oj, oj så fint det var.

Så även om det blev lite stelfrusna tår så var det en fantastiskt rolig eftermiddagsaktivitet!





 Och precis innan vi kom tillbaka till starten började det snöa. Stora, fina, vita flingor föll från himlen & vi filosoferade om det var änglarna som skakade sina täcken eller om dom hade kuddkrig. 

I kväll är vi bjudna till fina vänner på middag. Passar perfekt när mannen i huset har rest på jobbturné till staterna. Så nu är det hög tid att ta sig ur fillingarna :).

Önskar er en fin lördagskväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!