header

header

8 januari 2016

Fredag i januari.

Ja då var (nästan) den första fredagen i januari avverkad. En dag som varit både lugn och lite småhektisk. Det senare beror mest på att jag har en förmåga av att göra allt på en och samma gång - en mindre bra egenskap. Inte konstigt då att det lätt blir lite pressat.

Masade mig i alla fall ut i skidspåret i morse, även om det var nära att jag inte orkade. Är dock mycket glad att jag tog mig i kragen för när jag väl kom dit fanns det betydligt mer än 400 m att åka på och dessutom var det fint! Helt otroligt vad glad man kan bli av att få vistas i ett vinterlandskap där träden är täckta av snö :).

Sen har dagen liksom gått i ett huj. Det har fixats här hemma. Tittats på Tour de Ski. Vi har varit ute i finvädret och lekt/skottat snö/fotograferat/gått en runda. Vi har även testat på att baka fröknäcke. Något roligt måste jag ju ha att äta när jag bestämt mig för att inte äta något sött på ett tag. Hur länge jag ska hålla på med det vet jag inte men hittills har det gått förvånansvärt bra.

 Tror någon längtar tills ridskolan börjar igen....




Några dagar kvar nu tills allvaret och vardagen drar igång. Vill verkligen inte ha vardag utan skulle gärna varit ledig ett tag till men nu är det som det är och man får i stället vara tacksam och glad över alla dagar man fått vara ledig.

Ha det fint!

1 kommentar:

  1. Fantastiskt fina bilder Carina och vilket vackert vinterlandskap ni får njuta av. Även vi i Skåne har fått snö men inte lika mycket som ni och jag har en känsla av att ni har det lite kallare än vad vi har det också. ;) Njut av en fin helg och så hoppas jag att ditt 2016 blir ett härligt och spännande år. Och vardagen... den är inte dum den heller vännen.♥

    Kram Lotta

    SvaraRadera

Tack för du lämnar några ord hos mig!