header

header

26 januari 2016

Vårväder & lite lagom rastlös.

Alltså när man vaknar upp på morgonen av att det droppar/rinner från taket - i januari - och sen ser att det är + 5 grader ute - ja då är det något som är grymt galet. Så himla onödigt att det här tövädret skulle komma nu. Det kommer ju bli minusgrader till helgen igen och antagligen ingen snö utan brunt och fult och isigt på gatorna :(. Nej, vårvädret som råder nu kunde gärna ha fått vänta till början av april om man frågar mig.

Det blev en kort sväng till jobbet i morse och sen hem till Emma. Hon är betydligt bättre så jag håller tummarna för att det blir skola i morgon igen. Själv blir jag grymt rastlös när jag är hemma och vabbar. Vet inte varför men det är likadant varje gång.

Så när jag hade jobbat färdigt blev det en sväng till affären för att handla mat. Hemma igen putsade jag fönstren nere utvändigt (när har man gjort det i januari förut??). Vi tog en sväng ner till älven där snön och isen smälte med en rasande fart i värmen från solen. Inne igen tog jag tag i och lagade en massa saker som bara legat och sen gick jag på och bakade matbröd. Och nu tror jag minsann att jag ska ta tag i och rensa juniors garderob. Hon växer så det knakar och det är mycket som inte passar längre.






I kväll tänkte jag dock försöka hålla mig i skinnet och kanske sticka lite. Men det är ju inte helt lätt när man är lite lagom rastlös :).

Ha det fint!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!