header

header

10 april 2016

Ett leende på läpparna.

Jag vet ärligt talat inte vart jag ska börja. I dag är jag så himla glad och tacksam och jag har gått runt med ett stort leende hela dagen. Vad är det som har hänt kan man ju undra??

Jo, när jag fyllde år i februari så kom ju mina vänner och överraskade mig. Förutom skönsång och deras sällskap fick jag en även en present. Presenten var en heldag tillsammans och jag fick olika alternativ att välja mellan vad vi skulle göra under denna dag (mina vänner känner mig väl vad jag tycker om att överraskningar och att inte veta ;) ).

I går var det då dags att inkassera presenten och oj säger jag bara. Alltså, jag kan inte med ord beskriva vilken dag det var. Bara massa roliga saker och supergott att äta. Många skratt och det bästa sällskapet. Jag hoppas verkligen att alla ni som gett mig denna present förstår hur mycket jag uppskattade den och hur glad jag är att just ni är mina vänner. Tusen, miljoner tack mina fina vänner! Den här dagen var bland de finaste presenter jag fått och den gav mig verkligen ett minne för livet ❤︎.

En av aktiviteterna jag valde: att binda buketter och göra blomsterarrangemang.



Mina alster. Svårt men otroligt roligt :).

I dag gjorde det fina och behagliga vårvädret att större delen av dagen spenderades utomhus. Började med en promenad med M i morse (innan han for österut....). Sen blev det fönsterputsning och en rejäl rensning ute i trädgården - vilken härlig terapi. Tokgillar ju det där när man gräver i jorden och skitar ner sig lite. Storstädning av kaninburen hanns också med innan det var dags att fara iväg och handla.

Ja, som ni märker har det varit en helt fantastisk helg och jag vill inte att den ska ta slut.

Hoppas ni också haft det bra!
Kram Carina.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!