header

header

18 april 2016

Nu kom han inte undan längre.

Ja men visst blev det en rivstart som hette duga på den här veckan. På jobbet blev det kaos i mitt huvud då jag helt hade glömt bort att det visst skulle fixas nya semesterdagar och nya timmar arbetstidsförkortning - men det ordnar sig och det är ju huvudsaken.

Välbehövlig vilodag från träningen blev det också. Måste nog erkänna att jag inte återhämtat mig ordentligt från förkylningen så att vila behövdes. I stället har jag suttit och fixat med porträtten jag fotade av mina vänner. Har precis skickat i väg en länk där dom kan se resultatet och lite nervös är jag allt. Jag vet ju att jag tokgillar bilderna men jag hoppas ju så klart att dom ska tycka om dem också. Om jag får lov kommer jag självklart att visa några här också.

Sen har vi ju så klart ägnat tid åt den lilla hårbollen här hemma. Men i dag var han nog inte särskilt glad på oss. Efter att han varit ute på den dagliga turen i selen så bestämde vi oss för att ta tag i det där med kloklippandet.

Vi har ju inte gjort det själva ännu utan fixade det när han var hos veterinären men nu behövdes det igen. Så till slut fick jag ett rejält grepp om honom och Emma klippte. Han låg stilla tills vi var färdiga men sen, oj så han sprattlade. Rejält sur blev han också men han tinade upp lite här i kväll när vi gosade med honom.

Det ska nosas på och gnidas mot allt ute.

Lill-matte håller hårt i kopplet. 

Nu dags att göra kvällen för den minsta i familjen!

Ha det bra!
Kram Carina.

1 kommentar:

  1. Er lille hårboll är så galet söt! :) Jag kan sakna att gosa med en kanin som vi gjorde då barnen var små men jag är glad för att vi har katter som gärna gosar också. ;)
    Ta hand om dig kära Carina och ha en riktigt fin tisdag.♥

    Kram Lotta

    SvaraRadera

Tack för du lämnar några ord hos mig!