header

header

27 mars 2012

Färgprakt.

Har klickat hem en del kläder på sistone. Inte bara till mig utan även till junior här hemma. I dag var det dags att hämta ett paket från H&M :). Den här gången var det mest till Emma - det är ju snart sommar och hon har i princip växt ur samtliga t-shirts så det är bara att handla nytt. Tycker H&M är perfekt när man ska köpa barnkläder (och även vuxenkläder). Ofta får man något erbjudande och kan köpa nytt till ännu billigare pris än ordinare - sånt gillar vi!

Färgglatt!

Mycket färg blev det och det är inte utan att man längtar lite efter att få låta henne ta på sig de nya kläderna och springa ut i värmen! En klänning åkte i alla fall på direkt utanpå brallor och tröja. Vet ju själv hur kul det var när man fick något nytt när man var liten - man ville använda det på en gång! Numera är man väl inte lika ivrig när man köper något nytt utan sparar det mest till något speciellt tillfälle :)

Hittills har det varit en bra men väldigt seg tisdag. Hoppas på att finna någon slags energi så jag orkar ut och träna i kväll - torkar vägarna upp kanske det blir ett cykelpass. Gårdagens löpning i skogen var helt underbar - inte speciellt blött och inte så mycket snö. Det enda som störde lite var att jag var tvungen att klättra över väldigt många träd som hade blåst omkull över spåret när det stormade i vintras. Har full förståelse för att dom ligger kvar där ännu men det ska bli skönt när dom tas bort.

Nu blir det till att ta hand om ännu en tvätt och försöka smälta det faktum att jag läst ut sista boken i Iron Fey-serien - The Iron Knight. Det är inte utan att det är lite sorgligt för den här serien var verkligen bra!

Höres!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!