header

header

25 mars 2012

Sommartid.

I natt var det åter dags att ställa fram klockan 1 timme och vips var det sommartid igen. Vet inte direkt vad jag tycker om detta fenomen med att flytta klockan hit och dit. Ärligt talat tycker jag nog att det är drygt - speciellt efter att man fick barn - då kan 1 timme ställa till det ganska mycket.

Annars har det varit en ganska "vanlig" söndag förutom att jag varit oerhört seg. Det blev inte många timmars sömn i natt, trots att jag inte kom hem sent. Nej, det var mer blåsten tillsammans med en massa funderingar som gjorde att jag inte kunde sova men några timmar blev det till slut.

Som jag nämnde i går så har ju Emma lärt sig cykla själv och i förmiddags ville hon naturligtvis visa upp sina färdigheter för mamma! Tillsammans med sambon, farbror Viktor och farmor tog vi en promenad där Emma cyklade och vi andra gick. Måste säga än en gång att jag tycker att lillan är jätte duktig och i dag har hon även lärt sig att starta cykla själv :).

Efter att vi kom hem från vår lilla promenad har jag tillbringat större delen av dagen ute. Jag har suttit på en bänk i solen, jag har slumrat till på bänken i solen, jag har suttit ute och läst i solen och på eftermiddagen tog jag mig äntligen ut på ett träningspass. Det blev en tur på racern och det gick helt ok även om det var lite kallt. Har även tvättat och hängt tvätten ute samt fått gott fika hos grannarna. En ganska skön dag denna sommartidsdag!

Trevlig kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!