header

header

5 mars 2012

Host, host.....

Trodde vi skulle klara oss men icke. Än en gång har förkylning och framför allt hosta drabbat oss här på Arturs gata och den här gången är det den lilla som åkt dit. Tycker det är så drygt när man hör hennes skrällhosta och se den lilla kroppen som skakar varje gång hon hostar (och det är ofta kan jag lova). Förbannar det faktum att hon ärvt min hosta som ALLTID sätter sig nere i bröstet. Nej, det är inte kul är ens barn (eller andras för den delen) är sjuka.

Sambon har varit hemma och vabbat på förmiddagen så jag fick ihop min dag och sen efter lunch åkte han och jobbade. Det har inte bara en utan flera fördelar med att jobba halvtid. Vi orkade i alla fall i väg till biblioteket och lånade massa böcker. Naturligtvis blev det sagostund när vi kom hem och jag fick läsa om Kråke tills jag blev hes.

En lugn eftermiddag har vi haft och jag misstänker att även kvällen kommer gå i samma tempo. Skulle ha tränat men nattens springande upp och ner till Emma har gjort att kroppen inte är riktigt alert för tillfället. Sen är man ju lite hypokondrisk och så fort någon nyser eller säger att dom har ont i halsen så börjar man ju känna efter om man inte själv är på g att bli sjuk. Men i det här fallet hoppas jag på att det lilla jag känner i halsen bara beror på att jag är trött.....

Bjuder på en bild från i går när jag var och fotade från grannens altan (hade naturligtvis bett om lov innan jag stövlade dit). Underbar utsikt!

Nu ska jag gå och fixa äggröra som är beställningen för kvällen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!