header

header

21 mars 2012

Lortiga skor.

+ 16 grader i mars är helt galet. I dag blev jag varse över varför jag inte tycker om vår/sommar och värme. I dag var det äckligt varmt ute och det är väl inget mot vad det kommer att bli framöver. Usch och fy!

När jag hämtade Emma i dag på dagis var hon minst sagt svettig i sina varmfodrade allvädersstövlar. Vi beslöt oss därför att ta en sväng förbi Kupolen och skoaffären och inhandla lite nytt. Jepp, fötterna har växt under vintern och vinterstövlarna är ju lite väl varma i det här vädret. Efter att fått be expediterna om hjälp så hittade vi till slut både ett par jympadojor och ett par gummistövlar.

När vi kom hem igen ville den lilla vara ute och så fick det bli. Det cyklades, sprangs och lektes för fullt ute. Helt plötsligt blev Emma helt förtvivlad och jag försökte fråga vad som var fel. Det visade sig att de nya skorna hade blivit lite skitiga. Försökte förklara att det inte spelade någon roll och att skor blir lortiga och ska bli det när man är ute och leker. Till svar fick jag ett illskrik följt av: JAG VILL INTE HA LORTIGA SKOR MAMMA!!!! Lyckades lugna ner henne med att det går att tvätta och borsta av skorna. Man kan lätt konstatera att bli lortig om händerna och ha lortiga skor är inte Emmas grej :).

I övrigt har jag tagit tag i både tvätten och till viss del eller i alla fall påbörjat städningen. Lyckades även klicka hem en klänning och en blus från Odd Molly på Campadre i morse! Känner mig sååå nöjd. Tyvärr dröjer det några veckor innan paketet kommer men den som väntar på något gott.......

Höres!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!