header

header

26 maj 2012

Bästa dagen??

Kanske kan det vara så att jag har upplevt en av mina bästa dagar i dag. Inte den bästa kanske men väl en dag som platsar på min topp 5-lista!!!!Vad annat kan man säga om en dag som i första hand präglats av lugn och ro, tid för eftertanke och att njuta?

Började min dag med att ta med mig Emma och gå och inhandla fiskekort till dagens fiske. Sen blev det en löptur på det kära gamla elljusspåret i Bograngen. Där har man gnetat många varv och det blev även några till i dag. Resten av dagen har vi tillbringat ute med våra små. Till största delen har vi faktiskt fiskat och även om vi inte fick någon fin regnbåge på kroken (Emma & Tilde fick abborrar på mete) så har det varit kul att fiska (jag hade faktiskt glömt bort exakt hur kul det är). Så underbart skönt att stå och filosofera, bli spänd av förväntan när man känner ett litet hugg på draget man kastat i och så underbart att bara vara. Även Emma och Tilde kom till ro av fisket. Emma av att stå och veva in dragen och Tilde av att sitta och meta :).


Livskvalitet. 

Det var varmt även i dag så det blev premiärdopp för resten av sällskapet (jag klarade ju av mitt i går). Även jag badade i dag. Två dopp blev det och även om det var varmare i går så var det väldigt skönt att svalka sig.
Emma svalkar fötterna i väntan på årets första dopp!

Kvällen har varit så vacker så man har inte velat gå in. När tjejerna hade somnat efter min godnatt-saga så passade Kerstin och jag på att njuta av stillheten och den härliga sommarkvällen. Ända till klockan 21 satt vi ute och pratade. Det är verkligen stunder som dessa som gör livet alldeles underbart att leva!

Trevlig kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!