header

header

3 maj 2012

Trött torsdag!

Måndagens matförgiftning gör sig fortfarande påmind och framför allt i dag. Hittills under veckan har jag lyckats uppbåda hyfsat bra med energi men i dag var det slut i depåerna. Det faktum att jag vaknade redan klockan 5 i morse gjorde väl inte saken bättre heller. Ögonen gick i kors på jobbet och hjärnan var verkligen inte på topp.

Hade tänkt träna på lunchen men det fanns inte en chans att jag skulle ta mig ut. I stället blev det tidig hämtning av lillan och vi hade en ganska soft eftermiddag här hemma, till stor del utomhus. Mellis på farstukvisten och Yatzy-spel på altanen. Vi var även på blomsterjakt då vi tänkt plantera lite nytt i krukorna ute men vi kom hem tomhänta då utbudet tyvärr inte var något vidare.


I kväll tvingade jag mig själv att ta tag i veckans städning. Det är verkligen tråkigt att städa men ack så skönt när det väl är gjort, finns det något bättre än när huset luktar gott och är nystädat? I morgon kommer mor och far från Fagerås och ska hjälpa oss med barnvakt i helgen då vi ska på bröllop. Nu är det dags, världens bästa Carlsson ska äntligen bli fru Bingman!!!!!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!