header

header

20 maj 2012

Söndagslunch i Torsång.

I går kväll fick vi fick besök av familjen Sand och dom stannade över natten - alltid lika kul att ses! Jag och Malin fick en trevlig kväll när kidsen somnat och männen i huset var och kollade på Champions League-finalen. Förmiddagen i dag var soft och vi bestämde oss för att möta upp fler kompisar i Torsång för lunch. God mat och trevligt sällskap - inga fel!



Om förmiddagen var bra så kan jag tyvärr inte säga det samma om resten av dagen. Är så j-vla allergisk och energilös för tillfället så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Hatar våren och all j-vla pollen som följer med den och i år är det tyvärr värre än på länge. Min inställning kanske ändras när näsan och ögonen slutar klia, huvudvärken försvinner och det ständiga kliandet i halsen försvinner?? (och ja, jag äter medicin men den hjälper inte särskilt mycket) Kanske en bidragande anledning till att jag tycker bra mycket bättre om hösten och vintern!

I morgon tänker jag strunta i att jag inte har energi, att jag inte mår bra och att benen är stumma. Då ska operation mycket och bra träning inledas! Nu får det bära eller brista!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!