header

header

5 maj 2012

Bodil & Daniel.

I dag var det dags för min fina vän Bodil att äntligen få gifta sig med sin Daniel. Vilken dag: ett vackert brudpar, en fin stund i krykan, god mat, trevligt sällskap, många tal, mycket skratt och glädje!!! En helt fantastisk dag. Stort tack Bodil och Daniel för att vi fick vara med och dela er dag!

För min del började denna lördag riktigt tidigt. Tvingade mig ut på ett löppass och om det gick tungt i går var det inget mot vad det gick i dag. Tog mig dock runt min runda (även om jag tvivlade starkt emellanåt) och jag kan säga att jag var mycket glad över att vara hemma när jag väl kom hem. Sen var det bara att stretcha, duscha och packa i bilen för då var det dags för mig och Emma (min kompis) att fara ut till Torsång och duka inför kvällens bröllopsfest!

En stor ära att få göra dukningen och även om det var lite fix och trix så blev vi klara i hyfsad tid och när vi lämnade festlokalen stod borden dukade och fina. Hemma igen hann jag vila lite innan det var dags att göra sig i ordning och åka till kyrkan och dela Bodil och Daniels dag!



Herr & fru Bingman.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!