header

header

7 maj 2012

iMovie.

I dag har jag upptäckt ett kul program i min dator - iMovie. Jag har ju bara haft datorn sen innan jul men det är ju farligt att gå för fort fram och lära sig nya saker ;). Skämt å sido - iMovie är ett filmprogram där man kan göra väldigt mycket (när man väl sätter sig in i det). Eftersom jag är helt färsk i filmmakandet så har jag nöjt mig med de enklaste funktionerna än så länge, som att göra film-trailers. Många olika funktioner finns det och det går att göra mycket roligt av sina filmsnuttar! Har en känsla av att det här är ytterligare något som jag kan bli fast i.......

Annars har denna måndag varit lite seg - har fortfarande inte sovit i kapp efter 4-timmars sömnen natten mellan lördag och söndag. En sådan natt sätter sina spår men det var det värt! Inte många knop har blivit gjorda men jag tog mig i alla fall ut på ett rullskidpass - skatepremiär blev det i kväll.

När vi kom hem från jobb/dagis i dag hade vi fått en trevlig överraskning från Lammhult. Emma fick fina kläder och jag fick ett smink-kit med superfina färger. Stort tack för dom fina sakerna, dom kommer att komma väl till användning!


Tvättmaskinen är klar så det är väl dags att hänga tvätt.........


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!