header

header

6 juni 2012

Du gamla du fria....

Sveriges nationaldag och en ledig dag från jobb och dagis! Tjohoo är allt jag säger! En dag att bara vara och utan några som helst måsten - gôtt som kôrv och välbehövligt!

Den här dagen började hur bra som helst med att Emma kom in till mig lite efter klockan 06 (herrn i huset var fortfarande i Stockholm) och så låg vi och mös ett litet tag. När hände det senast?? På vardagarna sover Emma oftast när jag åker till jobbet eller så har jag gått upp innan hon har vaknat på helgerna, så det här var en mysig start på dagen!

Eftersom Emma gillar att cykla och jag gillar att röra på mig så bestämde vi oss för att ta en cykeltur på förmiddagen. En korg fixades till hennes cykel så hunden med koppel kunde följa med - mycket viktigt. I min korg lade vi ner en vattenflaska och banan - man kan ju bli både törstig och hungrig när man ska cykla :). Vi fick oss en härlig tur och hon var superduktig och trampade på bra! En vätskepaus och en "banan-paus" blev det och så hann vi med att kolla lite på hästar också!
Påfyllning av snabba kolhydrater!

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på resten av dagen. Har så mycket jag vill göra att jag inte vet i vilken ände jag ska börja. Ingen risk att bli rastlös och uttråkad men andra ord :). Kanske blir det ett träningspass fram emot kvällen - benen och kroppen känns lite bättre så kanske. Borde egentligen vila resten av veckan men nja. Träningsabstinensen börjar göra sig påmind och är det inte konstigt så säg, att så fort man vilat ett par dagar från träning så känner man sig som man gått upp x antal kilon!?! En lätt löptur blir det nog - mest för att stilla en orolig själ.

Hoppas alla har en bra nationaldag!

1 kommentar:

  1. Fina Carina inte behöver du ora dig över att gå upp något kilo, men jag förstår din känsla, det är inte roligt när man inte kan träna som man vill. Ni verkar haft en bra dag och så duktig Emma är att cykla, måste öva mer med Ebba :).
    Jag gör kollage typ i PowerPoint (fast det heter openoffice och är ett gratis program men det fungerar typ som powerpoint) där jag bara lägger bilderna som jag vill ha dem och så sparar jag det och för inte det som en bild i bloggen.
    Hoppas att vi kan ses något på fredag! Kram Jennifer

    SvaraRadera

Tack för du lämnar några ord hos mig!