header

header

3 juni 2012

Fortsatt ruskigt.

Lite småruskigt väder även i dag och man har ju varit så där sugen på att gå ut. Masade mig dock ut på en powerwalk i förmiddags och det var härligt även om det regnade lite från och till (fick inte träna för sambon då jag är så himla sliten men han har lovat att om jag känner mig rastlös och piggare i eftermiddag så får jag köra ett pass!). Fick även med mig Emma ut på en kortare cykeltur efter lunchen eller ja, det var snarare hon som fick med mig ut :). Lite kallt var det men desto skönare när vi kom in igen.
Med lite fix & trix kan den gråaste dag se ganska ok ut.

Större delen av dagen har jag suttit och virkat. Ja, nu är det kört igen! Det är så himla kul och avkopplande att sitta med något i händerna. Man försvinner liksom i tankarna och bara koncentrerar sig på det man har i händerna och det är sååå skönt! Min slags terapi tror jag minsann. Berättade ju att jag köpt garn i massa färger och nu virkas det mormorsrutor för fulla muggar. Vi får väl se när mitt "projekt" blir färdigt men just nu är det väldigt kul.
Färgglada mormorsrutor.

Tror minsann att jag ska köra några varv med virknålen innan jag ska bege mig till Bergebo och köra lite skidgång. Min träningsvärk är i princip borta så jag tänkte arbeta för att bygga upp en ny ;).

I kväll är det le grand finale av Mästarnas mästare. Otroligt spännande att se vem som tar hem segern. Har dock en liten känsla av att det kan bli en tjej som kommer stå som slutsegrare i år!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!