header

header

2 juni 2012

Regn & rusk!

Med tanke på det väder som råder utomhus för tillfället så har man med glädje hållit sig inne större delen av dagen. +3 grader, blåst och hällregn lockar inte till utomhusvistelser minsann!

Jag hann tack och lov med ett löppass i morse innan det började regna. Vet inte om jag hade tagit mig ut annars framför allt med tanke på den träningsvärk jag har. Det är nästan så jag inte tror att det är sant men jag har så j-vla ont och ser ut som en gammal kärring i mitt rörelsemönster för tillfället. Detta icke angenäma problem kommer utav att jag har kört ett allt för hårt träningspass här hemma som innehöll övningar som väckte muskler som sovit väääldigt länge. Kanske att jag lärt mig en läxa den här gången att man inte behöver köra på den värsta nivån när man inte kört passet på länge. Mitt tillstånd resulterade i en skön stund på ryggläge i gästrummets säng och ett ihärdigt knaprande av Voltaren.

Familjen Henriksson/Åberg har som sagt varit inne nästan hela dagen och vad ska man då hitta på månne? Jag har ju som sagt legat och latat mig lite men när sambon skulle ut och träna var det bara att kliva upp och spela spel med den lilla. Mitt oflyt när det gäller all sorts spel fortsatte och junior jublade inte bara en utan fler gånger när hon fullkomligt krossade mig i Fem myror och Alfons-memory.
I kväll är vi bortbjudna på middag - vilken lyx! och sen får man ju inte missa näst sista avsnittet av Mästarnas mästare.

Höres!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!