header

header

11 juni 2012

Småkaksbak.

Ännu en måndag och en ny vecka har inletts. Lite segt var det allt i morse när jag skulle upp - den lilla kom över till oss i natt och har spekat runt rejält - men så är det ibland.

I dag tog jag äntligen tag i lite saker som av någon anledning inte blivit gjorda tidigare. Visst är det drygt att gå runt och ha just sådana saker som man gruvar sig för att göra? Men det konstiga är att när man väl gör dem så tar det varken lång tid eller är speciellt jobbigt - nästan lite komiskt hur man är :).

Eftersom det kom en rejäl regnskur så fick vi gå in och aktivera oss. Vi drog i gång och bakade småkakor. Riktigt kul var det och gott blev det. Emma hjälpte till och har visat sig vara en riktig klippa i köket när det gäller bakning. Hallongrottor och Svärmors chokladkakor blev det. Snabbt och enkelt - me like!


I kväll har jag suttit med mina datorer och min telefon och flyttat musik hit och dit (också en sådan sak jag gruvat mig för).Tror jag fått över det mesta men nu klurar jag bara på hur jag ska få över musiken från telefonen till datorn. Inte helt lätt men jag ska fundera ett tag till.

Nu ska jag se om det kan bli något vettigt gjort innan det är dags för sängen. Det är vila från träning för min del i dag och jag gråter ju inte direkt över detta då regnet smattrar mot rutorna :). Kanske skulle jag ta och läsa lite i min bok. En sak som jag absolut INTE ska göra är att se på Fotbolls EM - fy farao vad tråkigt!

Höres!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!