header

header

28 juni 2012

Sol & Sunne.

Ännu en vacker sommardag har passerat här i Fagerås. Måste säga att vi haft tur med vädret under de dagar vi varit här - övervägande vackert och varmt.

Blev så biten av cyklingen i går att det även blev ett MTB-pass i dag. Inte riktigt samma runda avverkades men det var fortfarande lika vackert. Det blev inte lika långt som i går men desto intensivare, så det var stumma ben som trampade hemöver :). Skönt att kunna ta ut sig utan att det gör ont i det f-bannade benet som inte verkar vilja bli bra. Cykla MTB verkar vara lösningen så det blir kanske till att damma av gamla "Bettan" när man kommer tillbaka till Borlänge.

Vi hann även med en kortare utflykt och i dag blev det till fina Sunne. Jag kom nämligen på att vi skulle åka dit till en affär, Garderob där dom har ett urval av kläder som heter duga! Letar efter en klänning till en bröllopsfest senare i sommar. Visst fanns det jättemånga fina klänningar där men ingen som föll fröken kräsen i smaken. Kände mig riktigt dryg där ett tag när den snälla expiditen plockade fram det ena förslaget efter det andra men det var inget som dög i alla fall. Hittade dock en jättefin tunika som jag prövade och fastnade för. Tror ni jag köpte den? Svar nej! Så nu sitter jag här och ångrar mig - i bland blir jag bara så trött på mig själv :).
I kväll är det sista kvällen här hemma. I morgon bär det av till Dalarna och Borlänge igen. Vi har haft underbara dagar här jag och Emma och förhoppningsvis dröjer det inte så länge tills vi är tillbaka här igen, i sköna Värmeland!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!