header

header

14 juni 2012

En sån där dag.

Önskar jag kunde skriva att det varit en alldeles underbar och ljuvlig dag då allt flytit på men då skulle jag minst sagt blåljuga.

I dag har det varit en sån där dag då i princip allt som gjorts har gjorts med andan i halsen och humöret och resultatet har blivit därefter :(. Usch, gillar inte att känna att varken tiden eller jag själv räcker till - att allt man gör är med kniven på strupen. Och allt detta bara för att man ska hinna med så mycket som möjligt på kortast tid. Gillar inte heller när man får lov att göra saker som man egentligen inte vill bara för att man är för snäll för att säga nej och därmed prioriterar bort sig själv - öken är vad det är!

Nej, nu vänder jag blad/stryker ett streck över dagen som gått och hoppas att fortsättningen blir betydligt lugnare och roligare. Tänker i stället fokusera på att det snart är semester - bara 1 jobbvecka kvar och sen ledigt i 3 veckor. Satan vad jag längtar! Har inte bestämt vad det blir ännu men en sak vet jag och det är att det inte ska bli några stressiga veckor. Jag tänker så långt det är möjligt göra saker som jag själv vill och se till att både jag och Emma får några bra veckor!

Nu ska jag försöka aktivera både mig själv och den lilla. I kväll blir det någon form av träning här hemma. Sambon är på vift och då är det hemmaträning som gäller.

Underbara kort från tidningen Foto.

1 kommentar:

  1. Blä för sådana dagar. Hoppas din morgondag blir bättre och gud så gott att bara ha en vecka kvar till semester :). Ha det! Kram Jennifer

    SvaraRadera

Tack för du lämnar några ord hos mig!