header

header

18 februari 2014

Ännu en dag med sol!

Jajjamän, även i dag sken solen från en klarblå himmel. Och även i dag drog jag ut på skidorna för ett lunchpass. Nu hade dom äntligen varit ute och fräst spåren så i dag var det riktigt fint. Men jösses vad det gick utför - måste erkänna att jag fegade lite. Hade ingen större lust att drutta på ändan igen. Har tillräckligt ont i svanskotan som det är. Det där med att sitta och att sova är lite marigt just nu men det kunde vara betydligt värre.

Efter en snabbhandling och hämtning av Emma fick vi äran att vara barnvakt åt några vänners supergoa tjej. Snart 3 år och full fart. Blev riktigt glad över att se Emma vara så himla snäll hela tiden, dela med sig av sina saker och ta hand om Tuva.

Fullt ös hela dagen och nu är jag lite trött så det blir sängen alldeles strax. Måste bara berätta att jag blivit tillfrågad om en roligt sak som jag inte kunde säga nej till. Mer om det senare……

Trevlig kväll!


1 kommentar:

  1. Åh så lyxigt att kunna vara ute och träna i solskenet, låter underbart! Men var försiktig med din svanskota nu, jag har haft en spricka i den en gång och det är inte att leka med, usch och fy vad hemskt det är.
    Hoppas att du får en riktigt fin onsdag! Kram Jennifer

    SvaraRadera

Tack för du lämnar några ord hos mig!