header

header

10 februari 2014

Nu blev det så där igen.

Alla fotokurser jag plöjt på sistone har sannerligen gjort suget efter att fotografera stort. Vill testa massa saker. Öva, öva och åter öva. Det jag främst vill förkovra och utveckla mig i är porträttfotografering. Få till de där bilderna jag har i mitt huvud. Det är ju det där, man vet hur man vill ha det men för att få det just så, så krävs det en del träning.

I dag ville jag öva och då jag inte hade någon modell att tillgå åkte stativet och fjärrkontrollen fram. Då blev det så där igen - modellen fick vara jag själv. Inget jag direkt trivs med men vill man öva så är det inte så mycket att välja på :). Lite marigt är det allt, att agera både "modell" och fotograf. Få till det där med ljuset och fokuseringen rätt. Men det är roligt när man väl lyckas att få en skarp bild. I dag fick det som sagt duga med mig själv men helst vill jag fota någon annan.

Ingen skidåkning i dag. Mildväder och regn kan få vem som helst att tappa lusten. Och egentligen skulle jag ha vilodag i dag men riktigt så blev det inte. Nej, i kväll kände jag mig så där lagom lat - en inte allt för trevlig känsla - så jag svidade om och gav mig ut på en löptur. Trodde nog att det skulle gå supertungt då det var ett tag sen sist men icke. Det gick faktiskt riktigt bra och det var skön studs i benen :).

Dags att få den dagliga dosen av OS och stänga ner datorn.

Trevlig kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!