header

header

19 februari 2014

Inte riktigt den onsdag jag tänkt mig & vackra blommor.

Det här har varit en konstig dag. Inte en onsdag som den brukar se ut: jobb och träning. Nej, i dag blev det till att lyssna på det som finns inuti kroppen och dra i handbromsen. Eller krypa till korset som jag ser det. Ja, så kan det gå när det inte riktigt blir den onsdag man tänkt sig.

Annars då? Tja, badrumsrenoveringen går sakta men säkert framåt. En ny matta har hamnat på golvet och attans vad nöjd jag blev. Det blev t.o.m. bättre än vad jag trott. När sen väggarna och taket blir fixade då blir det kalas! Exakt när detta blir vet vi inte just nu. Hantverkaren som ska fixa detta har en son med magsjuka och nja….. Är väl inte helt pigg på att han ska komma hit just nu. Väntar hellre några dagar extra.

Kom på att jag glömt visa de fina rosorna jag fick av M på alla hjärtans dag. Värmde i hjärtat. Magnifika och de pryder fortfarande sin plats på köksbordet. Fick även en fin bukett tulpaner av min goa vän i går kväll. Blev så himla glad och tacksam över att ha just dig som vän. Tack <3.



Rosor från M <3.

Nu en kväll då jag ska fundera över ett och annat gällande livet. Och självklart titta på Studio Sochi och glädjas ännu mer över två nya medaljer i längdtävlingarna i dag. 

Var rädda om er!
Kram Carina

2 kommentarer:

  1. Tusen tack för dina fina ord, så glad jag blev.
    Tråkigt när dagen inte blir som man tänkt.
    Kul med badrums renovering, spännande. Ska bli kul att få se om du visar det?!
    Vad vackra rosor du fick.
    Kram Bodil.

    SvaraRadera
  2. Så fina blommor! Sånt blir man glad av:)

    Kram Pernilla

    SvaraRadera

Tack för du lämnar några ord hos mig!