header

header

24 februari 2014

Är det sportlov så är det!

Blåst, plus 8 grader och ett krympande snötäcke. Inte den bästa starten på sportlovet då man helst hade velat ha massa snö och någon minusgrad. Men ledighet en hel vecka - för Emma - då kan det inte vara annat än bra.

Jag jobbade förmiddagen men fick sen åka hem till sportlovsfirarna här hemma. Inget superväder som sagt men vi bestämde med vänner att ändå trotsa vädret och ge oss ut och åka lite bob och annat i en lite lagom pulkabacke. Är det sportlov så är det!



När barnen blivit aningens för blöta gick vi hem till våra vänner för fika och en pratstund. En mycket behaglig eftermiddag måste jag säga :).

I kväll blev det en löptur i mörkret. Skulle egentligen vilat helt i dag men det börjar ju bli dags att smyga i gång löpsäsongen. Vad passar då bättre än ett lagom pass så här på kvällskvisten.

En dag kvar att jobba och sen är det min tur att ha sportlov. En resa till fjällen med goda vänner blev bestämd här i dag. Det kommer bli en bra vecka det här :).

Ha en fin kväll!
Kram Carina.

1 kommentar:

  1. Å, ljuvliga sportlov! Så skönt att få vara lediga tillsammans och ha roligt med skidor, pulka och goda vänner. Ja, jag hade gärna gått från bad o sol till skidåkning nu ;))

    Tack fina du för härliga och värmande ord! Njut av veckan.

    Saknat dig.

    Stor kram!
    Lotta

    SvaraRadera

Tack för du lämnar några ord hos mig!