header

header

4 februari 2014

Många tankar.

Nu är huvudet så där fullt igen. Så många tankar som trängs och pockar på uppmärksamhet. Så många drömmar. Så många funderingar. Så mycket som vill genomföras. Men vet inte riktigt hur. Ännu.

Det är det där som heter livet som gör sig påmint igen. Faktumet att det inte varar för evigt. Att tiden är begränsad. Att det kanske inte finns tid för allt jag vill göra. Det jag drömmer om att göra. Ska man våga följa sina drömmar? Jag har inget bra svar just nu men det är en ständigt pågående process. Så många tankar.

Fick möjlighet att fundera mycket under dagens träning i skidspåret. Det är en av fördelarna med att träna. Att man får vara ensam med sina tankar. Annars har det varit en ganska vanlig dag denna tisdag. Tvätt att tvätta. Mat att handla. Ett hus att dammsuga. Men det bästa av allt. Vi har fått tillbaka köksmöblerna som varit på ommålning. Halleluja!! Det har varit riktigt drygt att vara utan dessa möbler. Att sitta i soffan och äta har inte varit någon höjdare. Men nu så. Nu är det bara att hitta en matta att ha under så är jag nöjd :).

Nu lite tv-tittande och sen dags att krypa till kojs med boken jag läser just nu: Allt för Frankie av Maeve Binchy. Riktigt, riktigt bra.

Trevlig kväll!

2 kommentarer:

  1. Det är inte lätt det där. Det finns så mycket man vill göra. Nog ska man man försöka följa sitt hjärta och förverkliga sina drömmar, men hur gör man det? Jag håller mina tummar för att dina drömmar slår in Carina.
    Ha en fin onsdag! Kram Jennifer

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack finaste du! Blir så glad över dina ord och jag håller mina tummar för att dina drömmar slår in.

      Stor kram Carina

      Radera

Tack för du lämnar några ord hos mig!