header

header

20 februari 2014

En lugn dag hemma.

Torsdag och egentligen jobbdag men riktigt så såg det inte ut i dag. Nej, i dag har jag varit hemma och tagit hand om mig själv i stället. När kroppen säger i från så är det inte så mycket mer att göra än att lyssna. Så en dag hemma fick det bli.

Jag har verkligen försökt att stressa av och komma ner i varv. Men jag måste erkänna att det inte är helt enkelt. Väldigt lätt att hamna i samma negativa spiral och en hjärna som går på högvarv. Inte så konstigt kanske när man kört på järnet under en längre tid. När man balanserat på gränsen och klivit över den en aning. Det lär nog ta tid att bli lugn och harmonisk igen. Men det spelar ingen roll. Bara den dagen kommer så får det ta den tid det tar.

Hemma som sagt och efter att jag skjutsat Emma till skolan for jag hem och vallade om mina skateskidor. Inte i går jag stod i vallaboden (brukar med glädje överlämna detta till M) men jag måste erkänna att det var ganska skönt och avkopplande att stå där och gnussa på laggen. Inte så mycket tankeverksamhet - bara att gnugga på :).

Drog upp till Bergebo och åkte i en fantastik natur och nykörda spår. Då kan man inte mer än känna sig lycklig. Försökte koncentrera mig på andningen, nästa stavtag, att trycka på med benen och vara där och då. Inte fundera på annat. En riktigt skön skidtur. Kanske inte den bästa formmässigt men definitivt den bästa för huvudet.

Sen har jag faktiskt inte gjort många knop resten av dagen. Legat i soffan under en filt och läst en bok. Hämtat Emma. Vi tog en kortis med kameran här ute och jag fick ta några fina vinterporträtt på henne. Sett på kort och lyssnat på musik. Vi har läst tillsammans. Älskar dessa stunder när vi tillsammans beger oss in i sagans värld. Ovärderlig tid!
 På väg mot "modell-uppdrag"

Busa måste man få göra :)

I morgon är det ledigt och jag ska försöka att att ta det lugnt även då.

Önskar alla en lugn och skön kväll!

1 kommentar:

Tack för du lämnar några ord hos mig!