header

header

12 februari 2014

Vår i februari??

Ja, vad ska man säga om den här vintern egentligen?? Inte har den blivit som man önskat direkt. Takdropp, töväder och vårfåglar som kvittrar och sjunger. Och solen som lyser med sin frånvaro. Nej, kung Bore, hör en svältfödd vinterälskandes bön och låt det bli minusgrader, snö och soliga dagar åtminstone i några månader till.

Annars är det en trött och låg Carina som försöker få tiden att räcka till dessa dagar. Jag önskar verkligen att jag kunde skriva att jag var full av energi och tyckte livet lekte men det vore att ljuga. Sanningen ligger närmare i att jag är stressad, trött och slutkörd. Och tyvärr blir humöret där efter. Men jag försöker bita ihop. Försöker tänka att det snart lugnar ner sig. Att allt kommer att kännas bra igen. Och det kommer det ju att göra!

Längtar efter fler fantastiska fotodagar.

Inga skidtävlingar på OS i dag - men vilken makalös sprintfinal det var för herrarna igår - den värsta jag sett. Fatta vilken känsla för Emil Jönsson att han fick bronset trots att han var 20 sekunder efter segraren. Tror nog ingen är så väl unnad en mästerskapsmedalj som han. Inga skidtävlingar som sagt så i kväll blir det nog att försöka fixa lite med något nytt som flyttat in här hemma :).
Den här über-snygga M K dataväskan från Apple Store skulle man inte säga nej till. 

Önskar alla en trevlig kväll!

4 kommentarer:

  1. Vad trist att du känner dig hängig, hoppas det går över fort.
    Trist att ni har sånt väder. Här ska vi få en hel del snö imorgon, det ser vi fram emot.
    Vilka underbara bilder du har tagit, du är så duktig!
    Det är en fin väska men det känns som om att alla har en sån nuför tiden, vilket är lite trist, tycker jag då.
    Kram Bodil.

    SvaraRadera
  2. Alltså februari är den värsta månaden på hela året o får nog de flesta av oss att hänga med huvudet. Förhoppningsvis blir allt lite lättare med ljuset o nedförsbacken mot våren. MK min väskgud...... Kramisar Tina

    SvaraRadera
  3. Ja nog vill vi ha vinter ett tag till, hit med kyla och snö!!!

    Trist att du känner dig som du gör Carina. Jag hoppas verkligen att du får tid till vila och att ladda batterierna så att du får känslan av att livet leker. Många varma kramar till dig! /Jennifer

    SvaraRadera
  4. Vilka vackra bildet Carina! Varm vårvinterkram :)

    SvaraRadera

Tack för du lämnar några ord hos mig!