header

header

3 februari 2014

Plusgrader & porträttlängtan.

Denna måndag känns inte som en måndag i februari. Nej, snarare skulle den kunna liknas vid en måndag i början av april. Takdropp och fågelkvitter. Usch och fy. Dessa plusgrader var inte välkomna och jag tycker nog att det känns aningens trist med slasket som följer med. Men förhoppningsvis kryper temperaturen ner under minusstrecket och vintern stannar ännu ett tag.

Men jag måste ändå erkänna att jag längtar lite efter, inte våren, men efter det ljusa. Och detta är ur fotosynpunkt. Är så grymt sugen på att fotografera porträtt i naturen. Fånga det lummiga, gröna. Och solen som strilar genom grenverken. Inspirationen har kommit och jag vill bara ut och fota så det står härliga till. Så mina vänner (ni som finns här i min närhet och läser detta) ni kan räkna med att ni får ställa upp som modeller vad det lider :).

Måndag ja och ingen träning i dag (blää). Nej, det är inte piggt här för tillfället. Måste tyvärr inse att jag kört på alldeles för hårt efter min förkylning (& även börjat träna lite för tidigt) plus att jag sover riktigt uselt och gjort det en längre period. Då är det inte så konstigt att kroppen inte orkar med, även om huvudet vill. Ska försöka lyssna lite bättre och lägga in fler vilodagar än vad jag egentligen vill. Till slut kommer det nog bli ordning på allt.



Nu dags att fortsätta med en rolig och inspirerande kurs i vinterfotografering.

Ha en riktigt trevlig kväll!


4 kommentarer:

  1. Du får se till att du är upptagen med nåt annat de dagar du "måste" vila från träning. Gör en lista på några projekt du vill göra och varje gång du har vilodag och känner dig rastlös så tar du fram listan :-) Kram kram från tipsmamman :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det var ett bra förslag! Tusen tack tipsmamman :).

      Hoppas allt är bra!
      kram Carina

      Radera
  2. Så vackra bilder Carina! Och visst behöver vi mer ljus. Det är verkligen begränsande för fotograferandet med mörker. Kram!!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack fina Pia! Tur att vi har ljusare tider att se fram emot så vi kan fotografera riktigt mycket igen :).

      Ha en fin vecka!
      Kram Carina

      Radera

Tack för du lämnar några ord hos mig!